Огляд тижневих новин від «БМ»

Поділитися новиною

Ми розуміємо, що впродовж насиченого робочого тижня ви могли пропустити корисні новини, які сталися в країні. Тому, щоб зекономити ваш час та дати максимум інформації, ми підготували для вас ТОП-новин тижня

2 лютого Президент підписав указ про збільшення чисельності ЗСУ на 100 тисяч та скасування строкової служби з 2024 року.

Міністерство економіки України опублікувало нову граничну вартість на пальне. Бензин – 34,25 грн/л., ДП – 33,84 грн/л.

Наприкінці лютого інваліди I та II груп зможуть купувати ліки за кошти програми єПідтримка. Також, із 7 лютого можна буде здійснити передплату газет та журналів.

Полтавщина залишається в «жовтій зоні» разом з Кіровоградщиною. Дві області «червоні», всі інші – «помаранчеві».

Громадська організація «Річки Полтавщини» відкрила збір коштів на зариблення Ворскли мальками щуки. Триватиме він з 1 по 10 лютого.

У Полтаві демонтували пам’ятник Олександру Суворову.

У Гадячі захворюваність на ГРВІ вдвічі перевищує епідпоріг. У зв’язку з погіршенням епідситуації, центральний вхід до лікарні перекритий. Тепер вхід із вулиці Воровського та з боку рентген-кабінету.

Посадових осіб лікарні підозрюють у розтраті та привласненні бюджетних коштів.

З 7 лютого, у Гадяцькій громаді діятимуть нові приміські маршрути: «Гадяч – Островерхівка» та «Гадяч – Харківці». Розклад та схему маршрутів можна знайти на сторінках тижневика, на сайті та в соц. мережах «БМ».

У ККЗ Дружба, з 4 лютого, проводиться конкурс малюнків для створення ескізу пам’ятника полеглим воїнам АТО.

11 лютого відбудеться святковий концерт «Магія кохання», поч. 0 18.00.

“БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...