У Гадяцькій громаді з’являться нові приміські маршрути

Поділитися новиною

З 07 лютого 2022 року тимчасово будуть здійснюватись пробні рейси приміськими автобусними маршрутами загального користування

Про це повідомляє Гадяцька міська рада

Будуть функціонувати два приміських автобусних маршрути загального користування, що не виходять за межі Гадяцької міської територіальної громади, а саме: «Гадяч – Островерхівка» (ч/з с. Біленченківка), «Гадяч – Харківці» (ч/з С.Сари) 

Перевезення здійснюватиме МКП «Комунсервіс».

Вартість проїзду:

  1. с. Біленченківка –  7,00 грн.
  2.  с. Островерхівка – 10,00 грн.;
  3. с. Червоний Кут – 5,00 грн.;
  4.  с. Сари – 10,00 грн.;
  5. с. Харківці – 15,00 грн.

І. Рух автобуса на тимчасовому приміському автобусному маршруті загального користування, що не виходить за межі Гадяцької міської територіальної громади «Гадяч – Островерхівка» (ч/з с.Біленченківка) здійснюватиметься у понеділок, середу, п’ятницю (крім суботи та неділі).

Розклад руху автобуса

на тимчасовому приміському автобусному маршруті загального користування, що не виходить за межі Гадяцької міської територіальної громади

Гадяч – Островерхівка (ч/з с.Біленченківка)

СХЕМА РУХУ АВТОБУСА

на тимчасовому приміському автобусному маршруті загального користування, що не виходить за межі Гадяцької міської територіальної громади  Гадяч-Островерхівка (ч/з с.Біленченківка)

ІІ. Рух автобуса на тимчасовому приміському автобусному маршруті загального користування, що не виходить за межі Гадяцької міської територіальної громади «Гадяч – Харківці» (ч/з с.Червоний Кут, с. Сари) здійснюватиметься у вівторок, четвер (крім суботи та неділі).

Розклад руху автобуса

на тимчасовому приміському автобусному маршруті загального користування, що не виходить за межі Гадяцької міської територіальної громади 

Гадяч – Харківці (ч/з с.Червоний Кут, с. Сари)

Пропозиції щодо удосконалення режиму роботи приміських автобусних маршрутів приймаються від мешканців Гадяцької міської територіальної громади у письмовій формі на ел. адресу: hadiach-mrada@ukr.net.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...