У Гадячі проходить конкурс дитячих малюнків для створення ескізу пам’ятника полеглим воїнам

Поділитися новиною

За ініціативою спілки ветеранів АТО, в Гадячі, проходить конкурс дитячих малюнків для створення ескізу пам’ятника полеглим воїнам

Із 25 січня комісія розпочала відбір малюнків по школах Гадяцької громади. До конкурсу також долучаться студенти коледжу культури і мистецтв ім. І.П. Котляревського. Переможців будуть визначати за оригінальність ідеї, а не тільки за художні навички. Головне для комісії – політ дитячої думки. Всі роботи будуть розміщені на стінах у офісі спілки ветеранів АТО або відправлені в зону бойових дій, тобто ніяка робота не залишиться поза увагою.

4 лютого, малюнки вибрані на міський рівень, будуть розміщені в фойє ККЗ «Дружба». Слідкуйте за розвитком подій на сторінках тижневика та в соціальних мережах.

Громадська організація учасників АТО, в м. Гадяч, відкрила поточний рахунок для збору коштів на створення та встановлення пам’ятника.

Закликаємо всіх небайдужих долучатись до цієї благородної і потрібної справи, допоможе будь яка «копійка».

Реквізити для збору коштів:

Р \р № UA233314890000026000239334001

АТ «Полтава- банк», код банку 331489, код ЄДРПОУ 09807595

Відокремлений підрозділ ГО «Всеукраїнська Спілка учасників АТО, бойових дій та миротворчих місій» у Полтавській області м. Гадяч (код ЄДРПОУ 44423087)

Імена полеглих за Батьківщину заслуговують бути вкарбованими в історію нашого міста. І цю пам’ять маємо створити ми самі.

Влад Лидзарь.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...