Ворожіння на Різдво: як дізнатися своє майбутнє

Поділитися новиною

Період від Різдва, яке святкується 7 січня, до ночі 13 січня – це святі вечори, коли можна безстрашно ворожити. Вважається, що в цей період на наші запитання відповідають янголи.

Ми підготували для вас підбірку найпопулярніших видів ворожінь.

ГАДАННЯ НА РІЗДВО НА СУДЖЕНОГО

ВОРОЖІННЯ НА РІЗДВО ПЕРЕД СНОМ

Кажуть, що якщо дівчина перед сном покладе собі під подушку ножиці та хліб, то їй насниться майбутній чоловік.

ГАДАННЯ НА РІЗДВО НА СУДЖЕНОГО

Вам знадобиться миска з водою і невелика дерев’яна паличка. Перед сном покладіть паличку у воду, поставте під ліжко і промовте: «Суджений, прийди мене через місток перевести». Хто прийде вночі, той і буде вашим коханим.

ВОРОЖІННЯ НА СВЯТВЕЧІР НА ЗАМІЖЖЯ

Це ворожіння на те, чи вийде дівчина замуж у наступному році. Для гадання дівчата у Святвечір виходять на двір, знімають лівий черевик та по черзі кидають його у браму. А далі дивляться, яким чином впаде їхній черевик на землю. Якщо носком до брами, то дівчина ще не скоро вийде заміж, якщо в будь-яку іншу сторону, то незабаром в її житті з’явиться суджений, котрий покличе заміж.

ВОРОЖІННЯ НА РІЗДВО НА ІМ’Я СУДЖЕНОГО

Вранці на Різдво потрібно вийти у двір та пройтися вулицею. У першого чоловіка, який зустрінеться, потрібно уточнити ім’я — таке ж буде у майбутнього чоловіка.

ВОРОЖІННЯ НА СУДЖЕНОГО НА СКЛЯНКАХ ВОДИ

Це гадання розповість про характер свого майбутнього чоловіка. Для цього ворожіння потрібні 4 склянки з водою, бажано однакові. У першу склянку покладіть ложку меду, в другу — накапайте сік лимона, в третю — половину ложки солі, а в четверту — трохи вина. Після цього потрібно поставити їх на піднос, інша людина повинна їх переставити та накрити кожну склянку полотном — так, щоб ви не знали, де яка склянка стоїть. Після цього покрутіть піднос та виберіть наосліп склянку і зробіть ковток.Стакан з медом — ваш чоловік буде добрим і веселим.Стакан з сіллю — у житті з чоловіком буде чимало сліз.Стакан з лимонною кислотою — заміж не скоро.Стакан з вином — чоловік буде занадто багато випивати.

ВОРОЖІННЯ НА РІЗДВО НА МАЙБУТНЄ

Після різдвяної вечері візьміть яблука і розріжте їх навпіл. Якщо всередині виявляється зірочка правильної форми з кісточок, то наступний рік буде щасливим.

ВОРОЖІННЯ НА РІЗДВО НА НИТКАХ

Знадобляться три нитки чорного, білого і червоного кольорів і три голки. Потрібно вставити кожну нитку в голку та попросити помічника обережно продіти голки з нитками в одяг на спині — так, щоб ви не бачили у якій послідовності нитки розташовані. Згодом витягніть ожну нитку і подивіться на її колір: червона – в цьому році ви вийдете заміж і народите дитину, біла — ще не скоро заміж, чорна — зараз час робити кар’єру, бо стосунки радості не принесуть.

ГАДАННЯ НА РІЗДВО НА ГРОШІ

Підготуйте грошові банкноти різного номіналу. Зверніть у трубочки і покладіть у непроглядний мішок. У ніч на Різдво навмання витягніть один із згорточків. Розгорніть купюру і подивіться на номінал: чим він вищий, тим вдалішим матеріально буде для вас рік.

ВОРОЖІННЯ НА РІЗДВО НА БАЖАННЯ

ГАДАННЯ НА РІЗДВО З КІШКОЮ

Загадайте бажання і покличте кішку. Якщо вона переступить поріг кімнати лівою лапою, бажання здійсниться. Якщо правою – не судилося.

ГАДАННЯ З ОБРУЧКОЮ

Для цього ворожіння знадобиться сімейна обручка, нитка та тарілка. На дно тарілки потрібно налити воду, крізь обручку пропустити нитку. Тепер за нитку підняти обручку над водою і легеньго гойдати. Починайте задавати запитання та дивіться, як гойдається обручка: якщо рух паралельно вам, то відповідь позитивна, а якщо перпендикулярно вам, то негативна.

У будь-якому випадку, налаштовуйтеся на позитив. Будьте впевнені у своїй щасливій долі!

LIVE OFFLINE
track image
Loading...