2022 — рік захопливих подій і емоційних спалахів. Гороскоп для усіх знаків

Christmas composition with a tiger toy, symbol of new 2022, a gift, fir tree branches and decorations. Christmas, winter, new year concept. Flat lay, top view

Поділитися новиною

Згідно з китайським гороскопом символом 2022 року стане Чорний водяний Тигр. Також можна зустріти згадки про блакитного Тигра. Розповідаємо, що принесе нам прийдешній рік і як сподобатися екзотичному талісману.

У східній культурі тигр — один із найбільш шанованих представників фауни. Це символ щедрості, сили і справедливості. У ньому поєднуються мудрість, пристрасть. Вічний рух до мети і водночас — неквапливість, вміння зупинятися і вичікувати «здобич». Якщо ви з’явилися на світ у 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998 – це ваш знак. Такі люди наділені сміливістю і сильні духом, але бувають імпульсивними і дратівливими. Проте це прекрасні лідери.

Астрологи прогнозують, що 2022 буде потужним і наповненим. Це не час розслаблення і спочивання на лаврах. Зміни прийдуть в життя кожного, але будуть вони зі знаком плюс або мінус залежатиме від нас самих. Тих, хто зуміє гідно сприймати будь-який виклик, чекає не рік, а ціла пригода. Але щоб зустріти Тигра достойно, доведеться розпрощатися з минулим і сконцентруватися на дні сьогоднішньому.

Рік Тигра за китайським календарем офіційно почнеться 1 лютого 2022 року, а не в новорічну ніч 31 грудня. Правитиме східний символ до 21 січня 2023 року

Сміливим і рішучим, але обережним, Тигр обов’язково принесе удачу. А ще тим, хто всі сюрпризи повсякденності сприйматиме благородно і з королівським спокоєм. Якщо вже довгий час ви боялися діяти і втілювати мрії в реальність, зараз — саме час! Нерішучість і сумніви зіграють не на вашу користь і залишать в стані спокою. Але в такому випадку того самого вирішального стрибка не відбудеться. Варто залишатися спокійним, приймати рішення виважено і триматися здорового глузду, не стаючи заручником провокацій.

Рік Чорного Тигра — прекрасний час вчитися, вдосконалюватися у своїй справі. А ще господар 2022 року спонукає багатьох змінити місце роботи або навіть вид діяльності. Хто зуміє ризикнути — опиниться у виграші. Особливо це стосується людей з монотонною, одноманітною зайнятістю, яких «велика кішка» теж змусить рухатися. Для тих, хто звик витрачати всі заощадження, — не найкращий час. Тигр любить зібраність, планування і стабільність. Ось чому у 2022 краще інвестувати і примножувати.

У сфері відносин і захоплень на багатьох також чекають зміни. У когось відбудеться серйозний крок — шлюб, а хтось просто заведе пристрасний роман. Друге особливо стосується вогняних знаків — Овна, Лева і Стрільця. Нудно не буде нікому. Хіба що, Близнюкам, Водоліям і Терезам, варто все ж прислухатися до розуму. Інакше у відносинах почнуться конфлікти через вашу легковажність.

ГОРОСКОП ДЛЯ ДВАНАДЦЯТИ ЗНАКІВ ЗОДІАКУ

Овен (21 березня — 19 квітня)

Якщо Овен закриє всі гарячі питання у 2021, то вогняному знакові №1 казково щаститиме у 2022. Особливо в другій половині року. За умови, що запальний Овен буде ще й спостережливим, то точно зірве джекпот! Замість традиційних поривів, знаку доведеться навчитися думати стратегічно і не рубати зопалу. Якщо Овни попрацюють над собою, Тигр не раз допоможе і в кар’єрі, і в любові. До речі, про кохання. Тут однозначно будуть зміни, навіть якщо ви давно в парі. Можливо, другій половинці дадуть хорошу посаду або новий цікавий проект, який в цілому вплине на ваше спільне життя.

Телець (20 квітня — 20 травня)

Початок року стане періодом затишшя і занурення у свій внутрішній світ. На цей час краще зупинити бурхливу діяльність. Щоб досягти багато чого ззовні, доведеться заглянути глибше у власні думки. Це допоможе зробити великий ривок у другій половині року.

Не варто йти на авантюри в справах амурних і грошових: обдурите лише самого себе. Займіться спокійними побутовими справами, навчанням і спілкуванням з сім’єю. І про фінанси: при можливості не позичайте нікому грошей на сумнівні затії або проекти.

Близнюки (21 травня — 21 червня)

У 2022 знакові потрібно зустрітися віч-на-віч з усіма невирішеними проблемами, до яких Близнюки так і не зважилися підступити в 2021. Якщо зумієте сприйняти все як захопливу гру, а не випробування, Тигр подвійно віддячить за вміння ризикувати і бути рішучим. Фінансовий гороскоп для Близнюків обіцяє стабільність. Це чудовий час, щоб накопичити подушку безпеки або вкладати гроші у вартісні проекти. А ось в любові доведеться потренуватися і прислухатися до почуттів, а не діяти лише раціонально.

Рак (22 червня — 22 липня)

Завдання №1— попрацювати над самооцінкою і вірою в себе. Список справ такий: не реагувати на непрошену думку інших й управління власними емоціями. Не плануйте спонтанностей: поїздки, зміна роботи і розрив відносин можливі, але тільки за наявності хорошої стратегії. А ось на початку літа — прекрасний час, щоб попрацювати над стосунками або закохатися. Для тих, хто в парі, зірки обіцяють конфлікти і можливий розрив, де ініціатором буде Рак.

Лев (23 липня — 22 серпня)

Блакитний водяний тигр обіцяє бути добрим для представників знака, які зуміють перебороти свій консерватизм і вивчити нове. Те, що чудово спрацьовувало в кар’єрі або любові раніше, в новому році може дати осічку. Тому варто підготуватися заздалегідь, ніж потім зализувати рани через власну самовпевненість. Тут не йдеться про глобальні зміни і життя з чистого аркуша: навчитеся бачити незвідане в звичному. Що стосується фінансів, Левам в 2022 варто поекономити. А ще це не найкращий час інвестувати або робити великі покупки, в яких ви сумніваєтеся. Про кредити навіть не йдеться!

Діва (23 серпня — 22 вересня)

Дівам варто тримати себе в тонусі: психологічному і фізичному. Адже на вас чекає низка змін у всіх сферах життя. А якщо хочете рухатися вперед, доведеться залишити позаду всі комплекси і сумніви. Час романтики і спілкування: весна. Діви будуть настільки чарівними, що кількість знаків уваги від шанувальників змусить переживати партнера. Влітку вам захочеться розібратися в собі, тому вирушайте у відпустку без компанії, якщо хочете зрозуміти бажання свого серця. Сімейних людей може очікувати криза у відносинах і конфлікти, але вони ведуть тільки до виходу на наступний рівень розуміння і насолоди один одним.

Терези (23 вересня — 22 жовтня)

Рік порадує Терезів новими відкриттями на професійному і любовному фронті. Щоб справи просувалися швидше, доведеться попрацювати над оточенням. Озирніться: навколо вас дійсно ті, хто щиро раді за перемоги і вміють допомагати? І скільки б ви не розривалися в своєму бажанні догодити всім, все ж в багатьох ситуаціях доведеться вибрати одну сторону.

У любові варто проявляти ініціативу: так шанси знайти половинку різко зростають. У грошових справах стійко себе відчують ті, у кого є хороша подушка безпеки. Інакше ризикувати не варто.

Скорпіон (23 жовтня — 21 листопада)

2022 стане роком любові. І це не тільки про кохання до чоловіка або жінки, а й любові, вирощеної всередині. Попрацюйте над власними почуттями, щоб краще розуміти оточуючих. Відкиньте зайву гордовитість, і залишайтеся вірні тим, хто завжди вірний вам. З кінця травня і до середини літа — час інтриг і напруженості. Перейдіть на улюблені хобі та зустрічі з друзями, щоб період пройшов з мінімальними втратами нервових клітин. Зумієте це: отримаєте внутрішню гармонію і силу.

Романи в новому році у Скорпіона будуть, але це більше історії про захоплення і пристрасть, ніж про серйозні відносини. До слова, якщо ви у відносинах, також подбайте про пристрасть і притяжіння між вами. Щоб до кінця року не виявити, що з вами абсолютно незнайома для вас людина.

Стрілець (22 листопада — 21 грудня)

Чекає рік романтики: у стосунках ви чи ні, не має значення. Якщо хочете завести блискавичний роман? Вперед! Але якщо у вас приціл на серйозні відносини, не варто очікувати, що черговий і спонтанний залицяльник виявиться ідеальним для сім’ї. І хоч під світ прогинатися не варто, в рік Тигра краще навчитися йти на компроміси, щоб виграти в два рази більше. Однозначні перемоги чекають Стрільця у роботі: не бійтеся масштабів, які на вас чекають! Для цього в новому році отримаєте і впевненість в собі, і довгоочікуваний спокій.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Задля приземлених Козерогів рік стане випробуванням. Знак, який любить все тримати під контролем, зіткнеться з тим, що доведеться потерпіти і довіритися господареві року. Спонтанність не характерна для Козерога, але в цьому випадку. Іноді потрібно вчитися відпускати ситуацію і довіряти обставинам. Інакше доведеться вплутатися в боротьбу, яка не принесе результатів, але сили відбере.

У любові чекають розриви відносин, але це більше стосується історій, де й так все йшло до фіналу. Та залишивши все непотрібне в 2021, Козеріг отримає друге дихання і натхнення для своїх цілей.

Водолій (20 січня — 18 лютого)

Початок року видасться інтенсивним в робочому плані. Не все йтиме гладко, але вже з травня по листопад Водолій зможе розслабитися і отримувати задоволення. А ще — закохуватися. Але це вже ближче до осені. І за умови, що попрацюєте ви старанно. Водяний Тигр однозначно на вашому боці!

У грошовому питанні рік не буде стабільним, але ті, хто раніше вдало вклав фінанси, отримають хороший результат. І час придивитися до здоров’я: працюючи на максимумі можливостей, намагайтеся ґрунтовно відпочивати і перемикатися на інші турботи.

Риби (19 лютого — 20 березня)

Рік змін у багатьох сферах. З січня по квітень і наприкінці року очікують вирішальні місяці. Нова любов, новий будинок, робота або захопливе хобі — віддайтеся змінам сповна. Жінки-Риби мають чудову інтуїцію, і гороскоп на 2022 рік підтвердить, що вона дуже знадобиться в багатьох ситуаціях. Адже іноді логіка тільки заважає почути себе. Головне — не діяти спонтанно і мати хороших партнерів в будь-якій сфері життя.

Пам’ятайте! Будь-який гороскоп — лише прогноз. І це прекрасно, як у випадку з погодою: її не зміниш, але завжди можна вдягнутися тепліше або перечекати негоду в затишному місці.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...