Огляд тижневих новин від «БМ»

Поділитися новиною

Ми розуміємо, що впродовж насиченого робочого тижня ви могли пропустити корисні новини, які сталися в країні. Тому, щоб зекономити ваш час та дати максимум інформації, ми підготували для вас ТОП-новин тижня

Українки будуть зобов’язані стати на військовий облік – набув чинності наказ Міноборони.

З січня 2022 року Українці мають прив’язати сім-карти до паспорту. З 2025 року планується надавати послуги комунікацій тільки іменним сім-картам.

Рада відмовилася відтермінувати впровадження касових апаратів. Із 1 січня 2022 року набирає чинності закон, відповідно до якого використання касових апаратів стане обов’язковим для всіх ФОПів, які проводять розрахункові операції.

Агенство місцевих доріг повідомляє: на дорогах Полтавщини немає ускладненого руху всі є проїзними.

Рятувальники Полтавщини попередили про небезпеку виходу на тонкий лід. Кожний рибалка повинен мати із собою рятувальний жилет та лінь 15-20 м з петлею на одному кінці та важком вагою 400-500 г на іншому кінці.

У Гадячі діє 8 пунктів обігріву, вони знаходяться в адміністративних будівлях, центрі соц. обслуговування, в лікарні, у відділенні пожежної частини та на автостанції.

За минулий тиждень на Гадяччині згоріло два автомобіля, у Веприку та Харківцях.

Гадяцька громада отримала 30 мільйонів гривень від держави, для відшкодування різниці цін в тарифах на газ та теплоенергію.

Увага! В Гадячі виявлено «фальшивих» соц. працівників. Вони приходять до літніх людей та просять підписати договір на отримання додаткової субсидії. Будьте обережні, повідомте рідних про шахрайство.

Нагадуємо, що в ККЗ «Дружба» з 25 грудня працюватиме резиденція Діда Мороза.

Також 28 та 29 грудня відбудеться дитяча вистава «Одновух та перша зима»

30 грудня відбудеться Новорічний святковий концерт.

“БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...