На Полтавщині діє 327 пунктів обігріву. Де зігрітися на Гадяччині?

Поділитися новиною

В області працює понад три сотні пунктів обігріву. Це, зокрема, у центрах соцобслуговування, адмінбудівлях та церквах. У пунктах можна зігрітися та випити чаю, а в деяких іще взяти теплі речі.

Центри обігріву на території регіону розгортають через похолодання, говорить Віктор Стеблянко.”Ці пункт обігріву розгортаються у територіал

ьних громадах. Кількість громад збільшилася і тому цих пунктів обігріву стало значно більше. Якщо минулого року їх було близько 100 штук, то в цьому році 327 пунктів обігріву стаціонарних”, – повідомляє виконувач обов’язків начальника обласного управління з питань цивільного захисту Віктор Стеблянко.

“Холодна погода у нас протримається кілька днів – до 25 грудня. А от із 25 грудня відбудеться досить таке різке підвищення температури. Однак, скоріш за все, воно буде недовготривалим і протримається десь дві–три доби. Часом буде невеликий сніг. Висота снігового покриву поки буде незначною – 2–3 сантиметри”, – говорить синоптикиня обласного гідрометцентру Олена Панченко.

Пункти обігріву в області мають діяти до кінця зими.

Нагадаємо, де на Гадяччині розташовані пункти обігріву , читайте тут.

“БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...