На Полтавщині водія міжміської маршрутки оштрафували на 17 тисяч

Поділитися новиною

13 жовтня на міжміському маршруті Новооріхівка-Полтава водій перевозив 24 пасажири, попри те, що в автобусі 18 місць для сидіння. Це порушення карантинних норм.

Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Згідно з постановою водій на судовому засіданні визнав вину повністю. Він пояснив, що після того, як виїхав з автостанції в маршрутці відбулася незначна поломка щодо постачання пального газу, тому зупинився. Перейти на пальне бензин повноцінно не було змоги, бо бензину було недостатньо.

Потрібно було заправитися, але коштів для цього не було, тому він здійснював посадку пасажирів понад встановлену кількість. Вирішив довести пасажирів до місця призначення, попри поломку. Водій просив суд врахувати ці обставини та врахувати, що він до адміністративної відповідальності раніше не притягувався, просив визнати дане правопорушення малозначним та обмежитися попередженням. 

Суд вважає, що підстав звільнення для відповідальності немає. Адже порушення несе суспільну небезпеку та ставить під загрозу життя та здоров’я усіх пасажирів, які перебували в салоні автобусу

Згідно з постановою Решетилівського райсуду водія оштрафували на 17 тис. грн.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...