Кабмін затвердив Олега Синєгубова на посаду голови Харківської ОДА

Поділитися новиною

15 грудня Кабінет Міністрів затвердив кандидатуру голови Полтавської ОДА Олега Синєгубова на посаду голови Харківської ОДА.

Про це голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов повідомив у Телеграм.

“Прекрасно розумію, що це велика відповідальність. Я знайомий із ситуацією на Харківщині, знаюся на проблемах, які накопичилися. Маю позитивний досвід роботи в Полтавській ОДА, тому імплементуватиму його, враховуючи особливості Харківської області. За два роки роботи на Полтавщині нашій команді вдалося зробити чимало, ми організували ефективну роботу в облдержадміністрації. Для мене важливо, щоб усі позитивні зміни збереглися. Ми прийняли Стратегію розвитку області – це комплексний документ із чіткими цілями, завданнями – добудували та запустили ті об’єкти, в реалізацію яких уже ніхто не вірив; гідно пройшли всі хвилі коронавірусу; наростили темпи вакцинації до одних із найкращих показників у країні. Крім того, нам вдалося суттєво покращити ситуацію з дорогами. Також запланували низку проєктів, які позитивно впливатимуть на розвиток області. Впевнений, що команда не зменшить темп і далі працюватиме для полтавців”, – йдеться у повідомленні Олега Синєгубова.

Нагадаємо, 28 жовтня 2019 року Кабінет Міністрів України погодив кандидатуру на посаду голови Полтавської ОДА Олега Синєгубова. 12 листопада 2019 року полтавцям представили новопризначеного голову Полтавської облдержадміністрації Олега Синєгубова.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...