Огляд тижневих новин від «БМ»

Поділитися новиною

Ми розуміємо, що впродовж насиченого робочого тижня ви могли пропустити корисні новини, які сталися в країні. Тому, щоб зекономити ваш час та дати максимум інформації, ми підготували для вас ТОП-новин тижня.

Відсьогодні, 10 грудня, вступає в дію «закон про обмеження обігу пластикових пакетів на території України». Безкоштовно отримати пакет буде незаконно,  коштуватимуть вони в районі 2-3 грн.

Головний санітарний лікар України заявив, що штаму «Омікрон» на території країни не виявлено.

Полтавщина опинилась в «жовтій зоні». Але рівень захворюваності на 100 тисяч населення залишається найвищим в Україні.

1 січня 2022 року в дію вводиться закон України «про основи національного спротиву». Серед організаційних заходів – розгортання військових частин територіальної оборони полтавської області. Підрозділи планується розгорнути до 15 січня 2022 року.

На Полтавщині за місяць склали 9,5 тисяч постанов за порушення ПДР завдяки використанню камер автофіксації.

НКРЕКП схвалила підвищення тарифів на розподіл газу до 1,99 без ПДВ.

Лише Краснолуцька громада зарезервувала ліжко-місця для тимчасового перебування бездомних.

У гадяцькій міській лікарні вперше проведено системний тромболізис – він дозволяє усунути або значно зменшити ушкодження мозку при ішемічному інсульті.

Наш земляк нагороджений орденом «патріот України» за вагомий внесок у зміцнення обороноздатності України та особисту участь у звільненні військовополонених.

ККЗ «Дружба» у Гадячі відновлює прийом відвідувачів.

26 грудня гадяцькі волонтери планують передноворічну поїздку в зону ООС. Всіх бажаючих долучитися до доброї справи запрошують до співпраці. Контактний телефон: 0999533710.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...