Зробити по-людськи не можна залишити як є. Розділові знаки поставте самі

Поділитися новиною

Наприкінці жовтня міська рада розпочала ремонт зливного колектору біля гаражного кооперативу по вул. Гетьманська у Гадячі.

Бригада працювала декілька тижнів, була задіяна різна спецтехніка. Міський голова неодноразово приїздив до місця виконання робіт, контролював процес, фото звіт є в соцмережах.

Роботи закінчились і місту залишилось чекати результатів. Нещодавно пішов дощ, і диво сталось – на великому кругу, вперше за Бог знає скільки часу, не було води на дорозі. Хоча, цього ніхто й не побачив, бо вуличного освітлення немає.

В кращих традиціях будівельної етики, розриті ділянки засипали чим було та поспішили покинути місце. Пройшло приблизно три тижні з моменту завершення робіт. На фото можна побачити результати «якісної» роботи по ремонту колектора. Кожного дня, сотня людей проходить поруч, всі несуть показники в «Гадячгаз» та «Кременчук-трейдінг». В результаті, після дощу дорога перетворюється на місиво. Що вже говорити власникам гаражів, що розташовані у ярку.


У той час, поки мешканці міста місять багно, міська рада знайшла «нову жерву» – водопровідну трубу на вул. Набережна Грунь. З метою встигнути освоїти кошти, комунальники оперативно розкопали та замінили труби, зайняло це не більше пари днів. По завершенню робіт, вже по традиції, вони залишили свій «підпис» – землю та багно. Вже навіть надійшла пропозиція від мешканців: забрати землю з вул. Набережної Груні та засипати в новоутворене провалля, яке веде до гаражного кооперативу.


Міський голова взяв за звичку говорити про завершення робіт тільки словами, фактично ж роботи не завершуються по декілька місяців. Створення комфортних умов проживання не є кредо міської ради, на перший план виходять числа в статистиці. А ідеально складений звіт за рік, відсутність освітлення та болото залишене після робіт не є синонімами слова «комфорт».


Підготував Влад Лидзарь “БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...