Головні новини тижня від «БМ»

Поділитися новиною

Ми розуміємо, що впродовж насиченого робочого тижня ви могли пропустити корисні новини, які сталися в країні. Тому, щоб зекономити ваш час та дати максимум інформації, ми підготували для вас ТОП-новин тижня.

На дорогах України, обладнаних камерами, кількість ДТП із загиблими знизилась втричі. Планується встановити ще майже 2 тисячі камер.

«Приватбанк» попередив українців про появу нової схеми шахрайства під виглядом державних виплат «Вовина тисяча» за вакцинацію від COVID-19. Будьте пильні, попередьте батьків.

Полтавщина на другому місці серед регіонів України за рівнем захворюваності на COVID-19. Дані з розрахунку кількість хворих на тисячу осіб.

За 10 місяців поточного року на території Полтавщини виникло 2380 пожеж, загинуло 53 особи, 42 – отримали травми.

18 листопада, у Бобрику, на місці пожежі знайшли жінку без ознак життя.

На Полтавщині ДБР припинила діяльність конвертаційного центру з обігом у 500 мільйонів гривень. Вилучено:

понад 353 тис. доларів США;

54 тис. євро;

більш ніж 1,7 млн гривень;

660 грам золота у монетах та злитках;

До уваги споживачів. ТОВ «Кременчукгаз- Трейдінг» змінив банківські реквізити для зарахування коштів за використаний природний газ. ПрРАТ «Гадячгаз» також змінює реквізити для оплати послуг за розподіл природного газу. За довідками звертайтеся: Гадяч, вул. Гетьманська. 62б.

14 проектів сільських громад Гадяччини увійшли до списку переможців конкурсу Шкільного громадського бюджету Полтавської області.

Вчителі всіх наших громад отримали ноутбуки від держави.

Осінній призов на Гадяччині, 5 чоловік поповнили ряди ЗСУ.

“БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...