Гадячанку нагородили до Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

Поділитися новиною

9 листопада відзначають Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. У Полтавській обласній філармонії відбулися обласні урочистості з нагоди свята, пише НП.

Директорка Департаменту культури і туризму Полтавської ОДА Ірина Удовіченко наголосила, що в культурі працюють ті люди, які в неї вкладають душу, терпіння і самовіддану працю. За її словами, сьогоднішнє свято об’єднує не тільки працівників культури, а всіх людей, які небайдужі до музики, співу, живопису, танцю, театру, всіх, хто щодня розвиває культурний простір в області.

“Культура не купується і не продається. Культура — це не робота, а місія, яка несе добро і красу. Я низько вклоняюся всім майстрам, які присутні у цьому залі. Ваші вироби, ваша кропітка праця є окрасою всіх святкових заходів. Дякую за вашу майстерність”, — сказала Ірина Удовіченко.

Серед нагороджених є і гадячанка. Почесною грамотою Департаменту культури і туризму Полтавської ОДА нагородили викладачку-методистку вищої категорії Гадяцького фахового коледжу культури і мистецтв імені І.П.Котляревського Світлану Боцулу.

“БМ”

Фото із сайту Гадяцького фахового коледжу культури та мистецтв ім. І.Котляревського.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...