Радіодиктант національної єдності-2021. Коли пройде та правила участі

Поділитися новиною

У День української мови та писемності, 9 листопада, відбудеться 21-й Всеукраїнський радіодиктант національної єдності. Читати його буде письменник Юрій Андрухович. Про це повідомляє “Українське радіо“.

Так, повідомляється, радіодиктант  транслюватимуть на загальнонаціональному телеканалі “UA: Перший”, ютуб-каналі “UA: Перший” та на фейсбук-сторінках “Суспільне мовлення”, “UA: Перший”. Традиційно радіодиктант звучатиме на хвилях “Українського радіо” та радіо “Культура”.

Студію для написання диктанту для гостей облаштували у читальній залі Національної бібліотеки імені Вернадського й у приміщенні Радіохаба Академії громадського мовлення, де відомі українці писатимуть диктант із дотриманням карантинних вимог.

Час відправлення готового тексту – астрономічна доба. Текст диктанту буде оприлюднено на сайті Українського радіо 11 листопада об 11.00.

Роботи прийматимуться онлайн та офлайн. Паперовий лист потрібно надіслати на адресу: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001. Важливо, щоб гриф дати відправлення був не пізніше 10 листопада. Онлайн свою роботу можна надіслати на скриньку rd@ukr.radio. Після оприлюднення диктанту електронні листи не прийматимуться.

Для зручності організатори підготували електронну форму для отримання робіт, щоб можна було надіслати диктант за допомогою будь-якого гаджета. Її оприлюднять на сайті rus.radio 9 листопада.

Усі надіслані роботи перевірить спеціальна професійна комісія. Роботи, написані без помилок, отримають подарунки від партнерів проєкту. Результати будуть оголошені протягом 1–2 місяців, залежно від кількості отриманих листів.

Радиодиктант-2021. Инфографика: Суспільне
LIVE OFFLINE
track image
Loading...