На Полтавщині за жовтень збільшилась кількість загиблих в небезпечних подіях

Поділитися новиною

За жовтень на території області сталися 1 надзвичайна ситуація та 417 небезпечних подій.

Про це під час апаратної наради у Полтавській ОДА повідомив в.о директора Департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами облдержадміністрації Віктор Стеблянко. 

«Унаслідок небезпечних подій загинуло 30 осіб, із них –1 дитина, постраждали – 99, із них – 8 дітей, врятовано – 12 осіб. Протягом місяця виникли 282 пожежі. Загинуло 8 осіб, постраждало – 6, врятовано – 3. В порівнянні з минулим роком кількість пожеж зменшилася на 24%», – розповів Віктор Стеблянко. 

За його словами, впродовж жовтня сталося 59 дорожньо-транспортних пригод, під час яких загинуло 13 осіб, постраждало – 74, із них – 4 дитини. Сталося 14 лісових пожеж, які були ліквідовані на початковому рівні. Кількість цих пожеж цього року, в порівнянні з минулим, зменшилася на 80%.

«Внаслідок трьох випадків отруєння чадним газом в області загинуло 2 особи, постраждало – 2. Також упродовж жовтня сталися 3 нещасні випадки з людьми на воді, внаслідок яких загинуло 3 особи», – додав Віктор Стеблянко.

За останній місяць сталися 28 нещасних випадків, із них 9 – під час виконання трудових обов’язків. Як наслідок загинуло 4 особи, постраждало – 8, врятовано – 6. Кількість нещасних випадків зменшилася на 22%, але кількість загиблих збільшилася на 9%

LIVE OFFLINE
track image
Loading...