Головні новини тижня від «БМ»

Поділитися новиною

1. За місяць посиленого карантину українцям виписали понад 40 тис. штрафів за відсутність маски.

2.Управління соцзахисту області завершило перший етап розрахунку субсидій та пільг на опалювальний період. За жовтень субсидії нараховано для115,6 тис. сімей на загальну суму 115,5 млн. грн, пільги нараховано 62,1 тис. пільговиків на суму 54,1 млн. грн.

3.Полтавщина опинилась в помаранчевій зоні. Із 29 жовтня на території Гадяцької громади запроваджені додаткові карантинні обмеження. Заборонено:

  • роботу розважальних закладів;
  • проведення масових заходів пов’язаних із скупченням населення;
  • роботу закладів культури.

4.У Гадячі 39-річний нетверезий водій в’їхав в електроопору по вул. Кіндратенка і втік із місця події. Згодом поліцейські встановили особу.

5.29 жовтня мешканці Гадяча зібрались під приміщенням ПрАТ «Гадячгазу» на мітинг проти підвищення тарифів за розподіл газу. Оскільки представники керівництва підприємства не побажали спілкуватися з народом, мітингувальники вирішили в понеділок прийти до міської ради.

6.У Гадячі батько завинив родині 110 тисяч гривень. Через небажання фінансово підтримувати дитину та умисне приховування доходів, чоловіку присудили 1 рік обмеження волі. Проте, уклавши мирову угоду, його звільнили від відбуття покарання з іспитовим строком на 1 рік.

7.Десять проектів від громад Гадяччини увійшли до списку переможців конкурсу «Бюджет участі Полтавщини».

8.Завершуються роботи по ремонту зливного колектора.

9.31 жовтня о 4 ранку українці переведуть стрілки годинника на годину назад.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...