Полтавські поліцейські за добу знайшли викрадача авто

Поділитися новиною

Оперативники та слідчі Миргорода, під процесуальним керівництвом прокуратури, упродовж доби встановили місцезнаходження чоловіка, причетного до угону «Volkswagen Caddy» та викрадення майна у харків’янина.

Про це повідомляє Національна поліція Полтавської області

25 жовтня надійшло повідомлення, що невідома особа незаконно заволоділа легковим автомобілем «Volkswagen Caddy», що знаходився на території приватного сектору у місті Миргород. У заяві про злочин 45-річний харків’янин також повідомив про викрадення відбійного молотка, газового балону, зварювального апарату, автомобільних шин, радіостанцій та іншого майна, яке чоловік використовував для виконання робіт у наданні населенню комунікаційних послуг.

На розшук викраденого автомобіля, майна та особи злочинця були орієнтовані всі підрозділи поліції Полтавщини. Менше доби знадобилося оперативникам та слідчим, щоб встановити місце знаходження транспортного засобу, викрадених речей та особи, причетної до цього злочину. 

За інформацією слідства, оперативники відшукали викрадену автівку у Броварах, Київської області. Підозрюваним у викраденні транспортного засобу та викраденні майна виявився 50-річний житель Дніпропетровської області. 

За процесуального керівництва прокуратури, слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні незаконного заволодіння транспортним засобом, а викрадений автомобіль повернули власнику.
За санкціями статей, які інкримінують підозрюваному, йому може загрожувати максимальний термін покарання – до шести років позбавлення волі. 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...