СОЦІАЛЬНІ УГОДИ ЯК ДІЄВА ФОРМА СПІВПРАЦІ БІЗНЕСУ ТА ВИКОНКОМІВ

Поділитися новиною

Днями було проведено ремонт асфальтного покриття на території Лютенської територіальної громади за рахунок соціальної угоди між Лютенською сільською радою та СТОВ «Сади Гадяччини».

Нині соціальні угоди — це угоди про партнерство заради розвитку громади. І, як показує практика, вони є дієвою формою співпраці між бізнесом та громадою. Згідно договору соціального партнерства сторони беруть на себе зобов’язання шляхом об’єднання зусиль сприяти підвищенню рівня життя територіальної громади, покращенню добробуту та соціальної інфраструктури.

Як зазначає керівник проєкту Володимир Рудяк: «Заключення соціальних угод дає можливість не лише розвиватися громаді, а й чітко розуміти, яким чином і в якій мірі підприємці надають їм допомогу.»

Таким чином від межі Лютенської ТГ (від лінії попередньо відновленого суцільного покриття) майже до власне села Лютенька зробили дорогу проїзною. Для цього знадобилося 15 тонн асфальтобетону з щебеневою підсипкою на суму 38 370 грн.

Голова Лютенської ТГ Володимир Омельченко задоволений результатом такої співпраці: «Укладання угод справа добровільна. А коли є партнерство між агровиробником та керівництвом громади, можна робити добрі справи. До речі, саме цією дорогою здійснюється підвіз робітників на малинник.»

Тож спостерігаючи такий позитивний дієвий приклад співпраці бізнесу та виконкомів, можна зробити висновок, що укладання таких угод сприяє налагодженню соціального партнерства та доброзичливих стосунків громади з підприємцями.

Марія Томіліна.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...