Дві жінки мертві, а чоловік обгорів – за 10 жовтня на Полтавщині три нещасні випадки

Поділитися новиною

Вчора, 10 жовтня, на Полтавщині двоє жінок згоріли у власних будинках, а чоловік отримав опіки.

Про це повідомили в Полтавському обласному управлінні ДСНС

Так, у  с. Старі Санжари, Полтавського району, пожежа виникла в домоволодінні. Вогнем знищено житловий будинок. На місці пожежі виявлено труп господарки, який направлено до Кобеляцького бюро судово-медичної експертизи (СМЕ), для встановлення причини. Підрозділ ДСНС не викликався.

Цього дня в місті Лубни горів  житловий будинок на 8 господарів. В квартирі № 6 вогнем пошкоджено дерев’яне перекриття на площі 16 м2, домашні речі, закопчено облицювання стін на площі 16 м2. На місці пожежі виявлено труп господарки, який направлено до Лубенського міжрайонного відділення СМЕ, для встановлення причини смерті. Врятовано житловий будинок. Пожежа ліквідована одним відділенням 18 ДПРЧ. Працювала ланка ГДЗС.

А в смт. Опішня, Полтавського району,  теж горів житловий будинок. Вогнем пошкоджено покрівлю на площі 80 м2. Внаслідок пожежі господар отримав опіки тіла І-ІІ ст. (80%) інший громадянин отримав опіки тіла ІІ ст. (5 %), які госпіталізовані до КП «1-а міська клінічна лікарня».  Врятовано даний житловий будинок, господарчу будівлю та гараж. Пожежа ліквідована двома відділеннями ДПРП 12 ДПРЧ.

Про причини пожежі не повідомляють. Та варто нагадати, що зараз похолодало і почався період опалення в приватних будинках. І не завжди господарі дбають про справність систем опалення в будинках

LIVE OFFLINE
track image
Loading...