Просила їсти і погрітися: у Веприку блукала 65-річна жінка

Поділитися новиною

Через проблеми з пам’яттю літня жінка не могла пригадати в якому селі проживає та як зв’язатися з рідними. Вона кілька діб ходила селом у Миргородському районі у пошуках прихистку, аж поки місцеві жителі не звернулися по допомогу до поліцейського офіцера громади.

8 жовтня, до поліцейського офіцера Великобудищанської тергромади Сергія Кайоли надійшла інформація від жителів села Веприк, Миргородського району, що невідома жінка літнього віку просить погрітися та поїсти. Вона не місцева, назватися не може, документів немає та не пам’ятає де проживає.

Разом з колегою Станіславом Шестопаловим поліцейський відшукав жінку і під час розмови з’ясував, що вона нещодавно переїхала до одного із сіл Миргородщини. Однак, до якого саме не пригадує. Лише пам’ятає, що є рідні на Київщині та знає своє прізвище.

Отримана інформація дозволила офіцерам встановити коло її рідних. Потім поліцейському вдалося дізнатися телефон сина і повідомити йому про місце перебування матері. Вже за кілька годин після телефонної розмови син був у Веприку.

На щастя, зараз жінка під опікою близьких людей. Загрози для її життя та здоров’я немає.

Поліція радить! Якщо поряд з вами є люди, які мають негаразди з пам’яттю, подбайте про те, щоб у них завжди була коротка інформація про себе. Хай це буде записка з особистими даними, адресою проживання й телефонними номерами осіб, з якими можна зв’язатися! Не залишайте їх без нагляду та супроводжуйте їх на вулиці.Бережіть своїх рідних! Будьте здорові та безпечних вам вихідних!

Офіційний сайт Національної поліції.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...