Головні новини тижня від «БМ»

Поділитися новиною

Ми розуміємо, що впродовж насиченого робочого тижня ви могли пропустити корисні новини, які сталися в країні. Тому, щоб зекономити ваш час та дати максимум інформації, ми підготували для вас ТОП-новин тижня.

  1. МОЗ оновило розподіл карантинних зон. У помаранчевій зоні опинилися 12 областей, у тому числі Полтавщина.

2. Від початку посилення карантинних обмежень Національна поліція склала 1 137 адмінпротоколів за порушення правил карантину та 12 436 постанов щодо перебування осіб у громадських місцях без захисних масок.

3. Уряд збільшив штрафи за незаконний вилов риби. Найбільше зріс штраф за незаконний вилов окуня: за одну рибину із 17 до 3162 грн.

4. Із початку року на Полтавщині сталось 1216 ДТП. З них 147 із потерпілими, внаслідок яких травмувалося 182 особи, загинуло 14 осіб.

5. Гадяцька міська лікарня увійшла до ТОП-10 закладів вторинної медичної допомоги України. Експерти оцінювали учасників за критеріями: фінансовий менеджмент, розвиток підприємства і клієнтський сервіс.

6. У Гадячі представили тимчасово виконуючого обов’язки начальника поліції – це капітан поліції Ростислав Ярошенко, колишній начальник сектору розкриття злочинів проти особи відділу кримінальної поліції Миргородського відділу поліції.

7. Гадяцька міська рада створить комунальне підприємство «Гадяч-агро». Рішення про це розглядатимуть на засіданні сесії, 13 жовтня.

8. У Гадячі закінчили капітальний ремонт відрізка дороги на вулиці Лохвицька.

9. У Гадяцькому військкоматі, 4 жовтня, відбулися урочисті проводи призовників до лав Збройних сил України – служити відправили 14 призовників.

10. Гадячанин Валерій Гавриш посів третє місце у загальному річному заліку RFC UKRAINE – змагання любителів екстремального водіння OFF-ROAD.

11. Нагадаємо, що День захисника України святкуватимемо 14 жовтня. У зв’язку із цим уряд ухвалив рішення зробити п’ятницю, 15 жовтня, також вихідним. Робочий день переноситься на 23 жовтня.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...