Із початку року на Полтавщині виникло 192 нещасні випадки

Поділитися новиною

Про це в понеділок, 27 вересня, під час апаратної наради в ОДА повідомив виконуючий обов’язки директора Департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Полтавської облдержадміністрації Віктора Стеблянко.

Зокрема, із початком опалювального періоду завжди спостерігаються непоодинокі випадки отруєння чадним газом. Через легені він швидко проникає в клітини крові, заміняє кисень, що міститься в еритроцитах. Унаслідок цього в організмі виникає кисневе голодування. Перед початком опалювального сезону слід всім ретельно перевірити тягу у димоходах. Якщо її немає, треба звернутися до спеціалістів, які займаються прочищанням димохідних та вентиляційних каналів. 

«За останню добу також сталося дві резонансні події, які забрали життя чотирьох людей, – зазначив він. – Працівниками КУ «Рятувально-водолазної служби» з річки Псел поблизу села Великі Сорочинці Миргородського району вилучено автомобіль ВАЗ 2170 з тілами трьох місцевих жителів 1992 р.н., 1966 р.н., 1964 р.н. Поблизу села Мар’янівка Полтавського району 26 вересня, в лісосмузі, внаслідок падіння дерева загинув місцевий житель 1984 р.н.» – повідомив Віктор Стеблянко.

Загалом з початку року на Полтавщині виникло 192 нещасні випадки, із них 61 – на виробництві. Через нещасні випадки з початку року загинуло 26 осіб. Також за дев’ять місяців поточного року виникло 2019 пожеж, під час яких загинуло 48 людей. Кількість дорожньо-транспортних пригод із почату року становить 521 випадок під час яких загинуло 76 осіб, травмовано – 649. Сталося 150 випадків виявлення застарілих боєприпасів. Їх виявляють, переважно, під час проведення сільськогосподарських робіт. Тільки за останній тиждень їх виявлено 8.

“БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...