У двох жителів Гадяча вилучили наркотичні речовини та обріз гвинтівки

Поділитися новиною

Дізнавачі оголосили одному фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення по факту незаконного зберігання наркотичного засобу без мети збуту за ч.1 ст.309 ККУ, іншому порушнику Закону слідчі вручили підозру у незаконному поводженні зі зброєю за ч.1 ст.263 ККУ.

Дізнавачі відділення поліції №1 (м Гадяч) Миргородського РВП, за ухвалою суду провели обшук у домогосподарстві 21-річного чоловіка і виявили подрібнену речовину рослинного походження саморобний пристрій для вживання наркосуміші. Експерти дослідили вилучену речовину та встановили її належність до наркотичного засобу – канабісу.

У разі доведеності вини у суді, за незаконне зберігання наркотичного засобу без мети збуту, чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

За незаконне поводження зі зброєю до кримінальної відповідальності буде притягнуто жителя Гадяча, 1957 р.н.

Слідчі, під час санкціонованого обшуку будинку чоловіка виявили та вилучили обріз гвинтівки, який за висновком експертів відноситься до вогнепальної зброї і є придатним для проведення пострілів.

За такі протиправні діяння на володільця небезпечного предмету може чекати покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Миргородський районний відділ поліції ГУНП в Полтавській області

LIVE OFFLINE
track image
Loading...