Дитину подряпав кіт. Батьки звернулись до суду

Поділитися новиною

20 серпня 2021 року суддя Гадяцького суду розглядав матеріали, які надійшли з відділення поліції №1 Миргородського РВП про притягнення до адміністративної відповідальності уродженки с.Харківці, яка проживає у Гадячі, за ч.2 ст. 154 КУпАП.

Суддя встановив, що 28 липня, обвинувачена допустила самовільних вихід кота на кличку «Боня» з квартири на подвір`я, який вкусив та подряпав сусідську дівчинку.

В судове засідання обвинувачена з`явилася, свою вину визнала та пояснила, що кіт гуляв на вулиці, а діти в цей час почали над ним знущатися, після чого тварина вдряпнула дівчинку обороняючись. Після інциденту вона зробила висновки про утримання тварини та проведення їй профілактичних щеплень. У той же час, претензій від батьків постраждалої дівчинки вона не отримувала.

Вивчивши матеріали справи, суд вирішив закрити провадження у справі за малозначністю, оскільки викладені обставини у своїй сукупності суд визнає такими, що свідчать про малозначність вчиненого правопорушення, а тому у даному випадку суд звільнив обвинувачену від адміністративної відповідальності і обмежився оголошенням усного зауваження.

За матеріалами реєстру судових рішень.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...