Головні новини тижня від «БМ»

Поділитися новиною

Найцікавіші новини, які ви могли пропустити, у ТОП-10 від “БМ”.

  1. Перепис населення України проведуть у 2023 році. На підготовку із бюджету країни виділять понад 80 мільйонів гривень.
  2. Верховна рада прийняла за основу проект Закону «Про лікарські засоби», який регулює торгівлю й виробництво медичних препаратів в Україні, а також їхню рекламу.
  3. В Україні зберігається майже 10 мільйонів вакцини. Із них у 3 млн доз AstraZeneca, які розподілені по регіонах, термін дії закінчується в жовтні, листопаді та грудні, а в близько 1,1 мільйона доз Comirnaty (Pfizer) – в листопаді-грудні.
  4. У Сумській області через розгерметизацію нафтопроводу стався розлив нафти. Забруднене поле з кукурудзою оброблять біодеструктором.
  5. На Полтавщині зафіксували перший випадок із часу оновлення адміністративного кодексу у частині порушень ПДР, коли суд вирішив конфіскувати автомобіль у водія, який втретє сів п’яним за кермо.
  6. На полі біля Братської могили радянських воїнів на території Мартинівського старостату виявили 42 артилерійські снаряди та німецьку авіаційну бомбу, часів минулих війн.
  7. Виконком Гадяцької міськради оголосив тендер на капремонт приміщення колишньої адміністрації. Вартість 286 тисяч 392 гривні.
  8. Від 1 жовтня у Гадячі подорожчає водопостачання та водовідведення. Тариф на водопостачання для населення становитиме 17,13 за 1м куб, на водовідведення 22,03 за 1м куб.
  9. У Гадячі, 9 вересня, водій асенізаційного автомобіля, який належить КП «Сервіс» здійснив наїзд на мотоцикліста, унаслідок чого той отримав травми.
  10. На День міста, 11 вересня, гадячан розважатиме гурт «Антитіла», співаки Анна Добриднєва та Михайло Грицкан. Урочистості почнуться о 18-й на Соборній площі.

“БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...