У Красній Луці 7-річні хлопці пошкодили 36 пам’ятників

Поділитися новиною

Про це редакції розповіли жителі села у соцмережі. Подія сталася 4 вересня. Голова громади Віктор Романенко, підтвердив інформацію.

Відділ комунікації поліції Полтавщини повідомив, що оперативна група, яка прибула на місце виклику встановила, що до пошкоджень пам’ятників причетні місцеві малолітні хлопці, 2014 року народження.

«Другокласники сільської школи. Мотиви вчинення злочину невідомі. Чекаємо психолога із Сватківського навчального закладу, щоб він попрацював із дітьми. Вважаємо, що самостійно, без зовнішнього впливу, вчинити таке вони не могли. Можливо, психологу вдасться розговорити дітей,» – каже Віктор Романенко.

На щастя, більшість пам’ятників залишились цілими, їх уже встановили на місця. Але декілька розбиті повністю і потребують відновлення. Батьки школярів зобов’язалися встановити нові чи відшкодувати збитки.

На даний час складено 2 адміністративних протоколи стосовно батьків правопорушників за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення – невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей.

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...