У Гадячі на пляжах крадуть речі, а на городах – овочі

Поділитися новиною

Днями, у одній із місцевих груп в соцмережі Фейсбук, ми натрапили на оголошення наступного змісту:

«Шановні жителі громади! Хочемо попередити про те, що у Гадячі активізувались крадії.

Невисока жінка середнього віку, примітної зовнішності, із підлітком, неодноразово були помічені на міському пляжі. Відпочиваючі стверджують, що саме після їх «прогулянки» поміж розкладених простирадл, у людей зникали речі. Кажуть, що не гребують нічим – від шльопанців та рушників, до їжі.

Окрім цього, цю ж компанію, підозрюють у обкраданні людських присадибних ділянок. Вже дозріла перша городина, є молода картопелька, кабачки. Їх зустрічали у районі Заяру та Малих Будищ, із лопатою та чималими сумками. Хоч власного городу вони не мають…»

До посту в соцмережі було прикріплене фото жінки, яку описували. Проте, із етичних міркувань, оприлюднювати його ми не будемо. Вважаємо, що гадячани і так здогадалися, про кого саме йде мова.

Чесно кажучи, ми також, кілька разів зустрічали цю «компанію» на міському пляжі. У неймовірну спеку, вони були тепло одягнені, не купалися, а просто прогулювались поміж людей. Іноді, підліток підходив до відпочиваючих і щось просив. До речі, від простої водички чи хліба відмовлявся, а наполягав, щоб його пригостили холодненьким газованим напоєм чи піцою…

Звісно, звинувачувати, не маючи реальних доказів, ніхто не може. У той же час, радимо таки прислухатись до застережень. Адже, диму без вогню не буває.  

Оксана Кириченко.      

LIVE OFFLINE
track image
Loading...