У Лютеньській громаді відбулася сесія

Поділитися новиною

У п’ятницю, 9 липня, відбулося засідання шостої сесії Лютенської сільської ради, восьмого скликання. Розглянули 92 питання, з них понад 60 – земельні.

Під час засідання розглянули звернення депутатів Лютенської сільської до Народного депутата України М. Березіна, Полтавської обласної ради, Полтавської ОДА, Миргородської районної ради, Миргородської РДА,  ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області». Зокрема, просять провести ремонт та забезпечити належний догляд за дорогою О 17 02 026 Рашівка-Савинці-Великі Сорочинці. Наразі балансоутримувачем зазначеного автошляху є Державне підприємство «Агентство місцевих доріг Полтавської області». Як наслідок, дана дорога, перебуває в незадовільному транспортно-експлуатаційному стані, дорожнє покриття вщент зруйноване, на поверхні утворилися численні ями, вибоїни, просідання, тріщини, край проїжджої частини зруйнований. На даний час кошти в сільському бюджеті для співфінансування заходів по ремонту автодоріг відсутні.

Також на сесії вирішили: закрити ЗДО «Малятко», у Лисівці, погодили призначення Олексія Гриня на посаду директора Лютенського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, який пройшов конкурсний відбір, на умовах трудового контракту, з 2 липня 2021 року, строком на 2 роки.

До того ж, прийняли рішення створити відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Лютенської сільської  ради.

Оголосили конкурс на заміщення вакантних  посад: головного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Лютенської сільської ради та головного спеціаліста з юридичних питань Лютенської сільради.

Фото з сайту Лютеньської сільської ради.

Вікторія Цимбал.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...