Новий директор полтавського «Центрального» заперечує чутки про закриття телеканалу

Поділитися новиною

Полтавський телеканал «Центральний» припиняє своє існування – такі чутки з’явилися 14 липня у Полтаві. Відомо, що новим генеральним директором став Антон Озадовський, директор радіо «П’ятниця». Також є інформація, що із серпня телеканал припиняє мовлення. Антон Озадовський заперечує інформацію, що канал припиняє своє існування. 

– Телеканал «Центральний»  продовжує свою роботу. Всі телеглядачі і учасники медіаспільноти зможуть й надалі дивитися наш телеканал, належної якості. Програмна концепція збережеться. Супутникове мовлення, цифрове мовлення у форматі Т2 у Полтаві і Полтавській області, а також у Києві і області доступне для усіх глядачів. Телеканал не припиняє свого існування. Заяви про закриття – чутки і вигадки без реальних причин. Не хочу забігати наперед, але канал дійсно очікує на певна реогранізація і зміни. Вірю, що всі зміни глобальні і у виключно позитивному руслі. Ми плануємо наростити технічну базу, базу контенту, зробити канал ще більш цікавим для глядачів Полтави. Скоро ми зможемо більш детальніше поділитися планами і ідеями, зараз потрібно коректно внести зміни в ліцензії і закінчити юридичні питання, пов’язані зі зміною керівництва, –сказав у коментарі kolo.news Антон Озадовський.

До Озадовського генеральним директором телеканалу «Центральний» був Олег Зонтов. У коментарі kolo.news він сказав, що дійсно змінився власник, відповідно змінили генерального директора. За неофіційною інформацією, якою володіє kolo.news, уже у серпні замість полтавського телеканалу «Центральний» з’явиться новий продукт всеукраїнського рівня. Чи буде це дійсно так та чи звільнятимуть працівників – побачимо уже наступного місяця. 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...