Відбулася сесія Гадяцької міської ради

Поділитися новиною

У вівторок, 13 липня, відбулося засідання дванадцятої сесії Гадяцької міської ради 8 скликання. Були присутні 17 депутатів з 26 обраних. Під час засідання розглянули 78 питань порядку денного, з них земельних 26.

За шість місяців 2021 року перевиконання бюджету на 108%. Доходна частина збільшили на 5 млн. 200 тис. грн.

Зміни до бюджету:

36 тис. грн.– утримання виконавчого комітету міської ради;

1 млн. 442 тис. – охорона здоров’я:

200 тис. грн.– КНП «Гадяцька МЦЛ» (капітальний ремонт терапевтичного відділення);

670 тис. грн. – КНП «Гадяцький ЦПМСД»;

96 тис. грн. –  встановлення кондиціонерів у медзакладах;

49 тис. 400 грн. – поточний ремонт санвузлів у медзакладах;

60 тис. грн. – капітальний ремонт багатоквартирних житлових будинків;

63 тис. 200 грн. – ремонт водопровідної системи і каналізації по вул. Гетьманська.

Організація благоустрою  – 296 тис. грн:

200 тис. грн. -придбання та встановлення дитячих майданчиків;

90 тис. грн. -благоустрій Біленченківського старостинського округу;

6 тис. грн. – матеріали для ремонту фонтану;

25 тис грн. – мотокоси (МКП «Комунсервіс»);

19 тис. грн. – поточний ремонт автобуса (освіта);

50 тис. грн. – дитячий майданчик для садок № 10 «Казка».

Зі КП «Гадяч-житло» скоротять посаду бухгалтера, а до структури централізованої бухгалтерії відділу культури і туризму додали посаду бухгалтер. До речі, зараз  відділ культури налічує 6 штатних одиниць.

Для якісного та своєчасного вирішення завдань і доручень, які покладаються на депутата законом та виборцями затвердили Положення про помічника-консультанта депутата Гадяцької міської ради восьмого скликання – 2 штатні одиниці. Основна функція помічника-консультанта – допомога в депутатській роботі під час його перебування у відрядженні (підготовка документів та довідок).

З метою відзначення і заохочення кращих працівників та трудових колективів підприємств, установ і організацій територіальної громади, які своєю працею зробили вагомий внесок в економічний, соціальний і культурний розвиток громади прийнято рішення про затвердження Положення про Дошку пошани «Гордість громади». Тут хочеться запитати:  Навіщо ми тягнемо за собою совковські традиції?

Вирішили створити опорний ліцей на базі Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів №4 імені Лесі Українки. З метою збереження освітнього закладу у Біленченківці прийняли рішення про створення на базі Біленченківського ЗЗСО філії Гадяцького опорного закладу. Крім того, виділяють кошти 650 тис. грн. на ремонт харчоблоку .

Також надали дозвіл громадянину Анатолію Лисаку для встановлення кіоску для сезонного використання, для реалізації кондитерських виробів та напоїв в парку «Перемога», на земельній ділянці комунальної власності до 31 грудня поточного року.

Деталі у відео:

Вікторія Цимбал

LIVE OFFLINE
track image
Loading...