Скликають сесію Гадяцької міськради: приймуть положення про помічника- консультанта депутата і створять опорний ліцей на базі школи √4

Поділитися новиною

Які ще питання розглянуть на засіданні дванадцятої чергової сесії Гадяцької міської ради, яке запланували на 13 липня, читайте далі.

1 коментар до “Скликають сесію Гадяцької міськради: приймуть положення про помічника- консультанта депутата і створять опорний ліцей на базі школи √4

  1. Шановний Олександре Валентиновичу! Я, як і переважна частина мешканців Гадяччини, основу інформацію про місцеві новини черпаю зі сторінок заснованого Вами обласного інформаційно-рекламного тижневика «Базар Медіа в Україні». Дякую Вам і Вашим співробітникам за добротні матеріали, особливо з питань реформування різних галузей народного господарства України, області та району.
    Останнім часом звернула увагу на те, що в нашому місті також відчуваються реформ в освітній галузі: з’явилися заклади середньої освіти нового типу, зокрема ліцеї. Настільки я знаю, їх керівники згідно вимог законодавства України обираються по-новому – на конкурсній основі. Хотілося б зі сторінок тижневика дізнатися, як процес обрання (призначення) директорів проходив у гадяцьких ліцеях та гімназіях.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...