Відлетіла на 30 метрів”: під Полтавою водій на “зебрі” збив 4-річну дівчинку

Поділитися новиною

У середу, 30 червня, близько 11:00 на автодорозі «Київ-Харків» у селі Абазівка Полтавської області 65-річний водій «Сітроен» збив 4-річну дівчинку на пішохідному переході.

Про це повідомили у Нацполіції Полтавської області.

«У результаті ДТП дитина отримала травми та доставлена у лікарню. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 Кримінального кодексу України», – йдеться у повідомленні.

За інформацією місцевого сайту «Коло», ДТП сталося, коли на «зебрі» зупинився автобус, щоб пропустити пішоходів:

«Наш автобус зупинився перед пішохідним переходом та пропускав бабусю з маленькою дівчинкою. Праворуч автобус обганяло авто, яке не зупинилося. Оскільки дитина йшла попереду бабусі, то основний удар припав на неї, вона потрапила на бампер та відлетіла метрів на 30 вперед, жінку ж тільки зачепило».

Як повідомив згодом речник Нацполіції Полтавщини, від отриманих травм дитина померла у лікарні. Які травми вона отримала мають назвати згодом.Чотирирічна дівчинка, яку під Полтавою збив легковик, померла у лікарні

Пішохідний перехід, на якому сталася аварія

60-річна жінка також отримала травми та нині перебуває в одній з лікарень Полтави. Бабуся дівчинки – жителька Абазівка, дитина – полтавка, додав Юрій Сулаєв.

За кермом автівки “Citroen”, яка збила дівчинку, перебував 65-річний житель Полтавського району. Нині його затримали та можуть обрати запобіжний захід. Щодо аварії розпочали кримінальне провадження за частиною другою статті “Порушення правил безпеки дорожнього руху “. Санкція – від трьох до восьми років позбавлення волі.

“БМ”

1 коментар до “Відлетіла на 30 метрів”: під Полтавою водій на “зебрі” збив 4-річну дівчинку

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...