Кременчуцькі залізничники вимагали “пустити” потяг до Гадяча

Поділитися новиною

Минулої п’ятниці, у Кременчуці відбулась зустріч представників вільних профспілок з керівництвом Південної залізниці на чолі з керівником Миколою Уманцем. Були присутні  представники керівництва Одеської залізниці, серед них Олександр Коломієць, заступник директора регіональної філії «Одеська залізниця», повідомляє kg.ua

Відразу варто нагадати, що саме були заплановані збори трудового колективу локомотивного депо «Кременчук», а також кременчуцькі залізничники у разі невиконання їх вимог готові були до радикальних кроків, як перекриття руху потягів.

Голова вільної профспілки локомотивного депо станції «Кременчук» Сергій Москалець, повідомив про домовленості, які досягли під час обговорень.

Кременчуцькі залізничники наполягали на перегляді руху приміського потяга, який раніше курсував на Бахмач, а тепер – лише до Ромодану. Зокрема, запропонували відновити його рух до станції «Гадяч».

«Все рівно він стоїть 5 годин у Ромодані, перед тим, як відправитися. Тож треба продовжити його. Є пропозиція, щоб курсував по п’ятницях, суботах і неділях», – слова голови вільної профспілки локомотивного депо станції «Кременчук».

Також він зазначає, що керівники погодились на цю пропозицію.

Звернемо увагу, що потяг ранковий приміський поїзд (електричка) номер 6684-6683 сполученням «Кременчук – Ромодан» відправляється зі станції «Кременчук» о 08.04 і прибуває на станцію «Ромодан» о 11.12 за місцевим часом, час в дорозі – 3 год. 8 хв.

Дорогою потяг зупиняється на 21 зупинці.

Як повідомили сьогодні, 25 червня, на сторінці Петрівсько-Роменської громади ️- із 4 липня потяг “Кременчук-Ромодан-Гадяч” відновлює свій рух.

“БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...