Де шукати розради та чому сприятиме Місяць у Левові

Поділитися новиною

24 червня у всьому світі відзначається Міжнародний день феї.

Тоді як для віруючих 24 червня є Днем святого Варнави (для православних) та Різдвом святого Івана Хрестителя (для католиків).

Люди ж не схильні до чогось ідеалістичного, надприродного й містичного сприймають 24 червня як встановлений спортивною спільнотою неофіційний День басейну .

Цього дня небажано було косити і рвати траву – вважалося, що в полі вештається нечиста сила, яка качається по зіллі й отруює його. Як не дивно, але особливо небезпечним було з’являтися в степу не ввечері, а опівдні. 

Іменинники сьогодні Варнава, Варфоломій, Єфрем, Марія.

3-4 місячні дні; Місяць у Левові. Що ж: якщо в нас все гаразд із самооцінкою, то й настрій, відповідно, теж буде непоганий – Місяць і Лев цьому сприятимуть. Не забувайте про елегантні компліменти – не задля лестощів, а просто, щоб підвищити чиюсь самооцінку, підбадьорити. Події дня складатимуться не зовсім так, як би нам того хотілося, але вихід буде знайдено. Непередбачуваність і спонтанність у розумних межах і дозах – це класно. Втім, будьте уважні в місцях, де може критися небезпека – дорогах, водоймах, працюючи з небезпечними предметами. Справа в тім, що в ці дні ми надто самозаглиблені, занурені у власні справи, думки і переживання й на якісь зовнішні речі реагуємо дещо з запізненням. Сни цієї ночі якщо й не віщі, то вельми інформативні.

Згідно з даними Центральної геофізичної обсерваторії України, найхолоднішим цей день у Києві був у 1949 році – +7,8, а найтеплішим у 1924 –  +33,2.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...