ГОЛОВНІ НОВИНИ, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОПУСТИТИ – В ОГЛЯДІ ВІД «БАЗАР МЕДІА В УКРАЇНІ»

Поділитися новиною

1.Газопостачальна компанія “Нафтогаз України”, яка обслуговує близько 1 млн побутових споживачів, підвищила місячну ціну на газ у червні до 11 гривень 94 копійок за 1 кубічний  метр, тоді як річний фіксований тариф становить 7 гривень 96 копійок за 1 кубометр.

 НАФТОГАЗ ПІДВИЩИВ МІСЯЧНУ ЦІНУ НА ГАЗ

2.Мінекономіки оприлюднило нові розрахунки середньої вартості бензину і дизельного палива, від якої мережі АЗС можуть встановлювати свою націнку. Із урахуванням можливих максимальних націнок вартість бензину на АЗС не може перевищувати 30 грн. 82 копійки за літр, а дизельного палива – 29 грн. 9 коп за літр.

ВАРТІСТЬ БЕНЗИНУ І ДИЗЕЛЮ МОЖЕ ЗРОСТИ ВЖЕ ЦЬОГО ТИЖНЯ.

 3.Україна за підсумками 2020 року посіла десяте місце в рейтингу країн світу з найбільшим заробітком на біткоїнах. Зокрема, українці минулого року отримали близько 400 млн доларів прибутку від інвестицій в цю криптовалюту. Також до списку увійшли США, Китай, Японія, Великобританія, Росія, Німеччина, Франція, Іспанія та Південна Корея.

В  УКРАЇНІ ОБГОВОРЮЮТЬ ЛЕГАЛІЗАЦІЮ КРИПТОВАЛЮТИ

4. Верховна Рада підтримала проект постанови, яким територія Миргорода збільшується на понад 1300 гектарів. Запровадження нових меж міста дозволить включити деякі вулиці, рекреаційні площі та мікрорайони до території Миргороду, а також законодавчо оформити свої земельні ділянки, які раніше не входили до територій громади.

ТЕРИТОРІЯ  МИРГОРОДА ЗБІЛЬШИЛАСЬ

5. Вперше в області провели хірургічну операцію на відкритому серці – аортокоронарне шунтування. Зробили її 70-річному жителю Кременчука. Виконали операцію в новому корпусі кардіоцентру, бригади київських і полтавських спеціалістів під керівництвом директора Національного інституту серцево-судинної хірургії імені Василя Лазоришинця.

НА ПОЛТАВЩИНІ ПРОВЕЛИ ХІРУРГІЧНУ ОПЕРАЦІЮ НА ВІДКРИТОМУ СЕРЦІ

6. 18 червня «Полтававодоканал» запускає сезон роботи охолоджувальних арок. Усього планували встановити 13 арок, але їхня кількість збільшиться. Окрім цього, ще від 21 травня у місті запрацювали фонтани.

У ГАДЯЧІ НЕ ПРАЦЮЄ ЖОДЕН ФОНТАН.

7. Із квітня у Гадяцькій лікарні щовівторка працює бригада мобільної паліативної допомоги, яка допомогає лікуванням  вдома паліативних пацієнтів, консультує, виконує перев’язки, іншІ маніпуляціЇ, навчає родичів хворих догляду за ними. Для виїзду мобільної бригади до пацієнта необхідне електронне направлення від сімейного лікаря.

ПРАЦЮЄ БРИГАДА ПАЛІАТИВНОЇ ДОПОМОГИ

8. Минулого тижня, правоохоронці Миргорода, Гадяча та Лохвиці розгорнули профілактичну роботу у місцях відпочинку та перевірили, як проводить своє дозвілля молодь. У результаті, ювенальні поліцейські задокументували 11 адміністративних правопорушень. Зокрема, у Гадячі, перевірили заклад відпочинку і виявили компанію неповнолітніх, яким бармен продала пляшку алкоголю.

НА ПРОДАВЦІВ АЛКОГОЛЮ СКЛАЛИ АДМІНПРОТОКОЛИ

9. Аварія за участі автомобілів Volkswagen Golf  та Skoda Octavia, сталась 17 червня, близько 16:00, у Гадячі, по вул. Полтавській. На щастя, унаслідок ДТП ніхто не постраждав. Автомобілі отримали механічні пошкодження. Правоохоронці встановлюють обставини пригоди.

10. Понад 8 років тому родина Товстих, із Гадяча, створила своє фермерське господарство, яке налічує 150 голів, діє невелика крафт-сироварня. Це чи не єдине в області дрібне фермерське господарство подібного напрямку.  

Редакція вітає усіх фермерів нашого регіону та дякує за вашу наполегливу працю. Бажаємо щедрих врожаїв та прибуткового господарювання.

19 ЧЕРВНЯ – ДЕНЬ ФЕРМЕРА

11. 20 червня в Україні відзначають День батька. Із нагоди свята, ми запропонували своїм читачам привітати своїх татусів. Впевнені, їм буде дуже приємно почути слова любові та вдячності на свою адресу.

МІЙ ТАТО – НАЙКРАЩИЙ

12. Щорічно, у третю неділю червня, відзначається День медичного працівника. Ми не втомлюємося повторювати слова вдячності медпрацівникам. Адже  своєю працею вони рятують від болю, відчаю і, часом, смерті. Дорогі медики, спасибі вам за самовідданість, відповідальність та наполегливість. Бажаємо вам удачі, вона вам необхідна, любові – ви гідні та щастя – ви його заслужили.

ДЯКУЄМО ЗА ЖИТТЯ

LIVE OFFLINE
track image
Loading...