Гороскоп на сьогодні: день, коли потрібно братися тільки за важливі справи

Поділитися новиною

Позитивні енергії дня дозволяють реалізувати найсміливіші справи і проєкти — як професійного, так і особистого характеру.

Попри це, силами — фізичними та моральними — необхідно розпоряджатися вкрай ощадливо, оскільки на початку місяця за місячним календарем їх в організму мало, і вони мають властивість швидко закінчуватись. Братися сьогодні можна тільки за найважливіші заняття і, працюючи над ними, якомога більше відпочивати.

Овен (21.03 — 20.04)

© Credits
Credits

Гороскоп на 11 травня для Овнів

Секрет професійного і особистого успіху в цей день — позитивне мислення: думаючи про хороше, ви притягатимете до себе відповідні обставини і події, і навпаки.

Телець (21.04 — 21.05)

© Credits

Гороскоп на 11 травня для Тельців

Увагу літнім родичам необхідно приділяти завжди, але сьогодні — особливо: необхідно з’їздити до них у гості, а за  неможливості — хоча б зателефонувати і довше поговорити.

Близнята (22.05 — 21.06)

© Credits

Гороскоп на 11 травня для Близнят

Не варто хапатися за кілька справ відразу, інакше — відповідно до знаменитого прислів’я — можна залишитися біля розбитого корита: необхідно вибрати найбільш важливу справу і займатися тільки нею.

Рак (22.06 — 22.07)

© Credits
Credits

Для Раків: кращий засіб від нудьги, яка в цей день може накрити з головою, — робота. Причому чим більше виявиться навантаження, тим легше вона буде ладнатися і просуватися як по маслу.

Лев (23.07 — 21.08)

© Credits
Credits

Гороскоп на 11 травня для Левів

Вільний від роботи час зірки рекомендують провести в компанії старих друзів: навіть в онлайн-режимі вони, завдяки приємним спогадам, подарують вам масу позитивних емоцій.

Діва (22.08 — 23.09)

© Credits
Credits

Гороскоп на 11 травня для Дів

День, коли не варто займатися самокритикою, навіть якщо вам буде здаватися, що необхідно провести “розбір” власних “польотів” — нічого, крім зниження самооцінки і, як наслідок, невдач, це не принесе.

Терези (24.09 — 23.10)

© Credits
Credits

Гороскоп на 11 травня для Терезів

Приступаючи до нового проєкту, ретельно зважте свої сили — їх повинно вистачити на довгу дистанцію, інакше доведеться кинути розпочату справу на півдорозі, а це не додасть вам ані професійної репутації, ані самоповаги.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

© Credits
Credits

Гороскоп на 11 травня для Скорпіонів

День — якщо, звичайно, у вас буде така можливість — необхідно провести на природі: енергія пробудження землі не тільки створить позитивний настрій, але і додасть вам життєвих сил.

Стрілець (23.11 — 21.12)

© Credits
Credits

Гороскоп на 11 травня для Стрільців

Вибираючи життєві цілі, зупиніться на тих, які мають значення особисто для вас: те, що модно або престижно, залиште для інших — вам це ані користі, ані задоволення не принесе.

Козоріг (22.12 — 20.01)

© Credits
Credits

Гороскоп на 11 травня для Козорогів

Сьогодні важливо пам’ятати про те, що мрії мають властивість збуватися: формулюйте свої побажання максимально точно і коректно, щоб згодом не страждати, коли отримаєте зовсім не те, чого хотіли.

Водолій (21.01 — 18.02)

© Credits
Credits

Гороскоп на 11 травня для Водоліїв

Чи не найсприятливіший час для прийняття важливого рішення: неточна оцінка ситуації, що склалася, призведе до неправильних висновків і, як наслідок, помилкової поведінки.

Риби (19.02 — 20.03)

© Credits
Credits

Гороскоп на 11 травня для Риб

Важливо звертати увагу на ідеї, які сьогодні будуть приходити вам у голову, чого б вони водночас не стосувалися — професії або особистого життя, деякі з них будуть гідні втілення в життя.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...