Сьогодні Міжнародний день друзів

Поділитися новиною

У середу, 9 червня, відзначається Міжнародний день друзів.

Традиція відзначати День друзів зародилася у США ще в 1935 році. Тоді Конгрес Сполучених Штатів оголосив першу неділю серпня Національним Днем Дружби, і відтоді він відзначається щорічно. Проте неофіційний міжнародний День друзів святкують і сьогодні, 9 червня. З роками свято отримало величезну популярність, і сьогодні його відзначають у багатьох країнах.

Це свято є чудовою нагодою зателефонувати або написати старим друзям, щоб сказати теплі слова. Пропонуємо добірку привітань у віршах та прозі.

****
З днем друзів хочу привітати!
Це свято для всіх нас,
Щоб дружбу світлу прославити,
Ту, що лікує у важкий час.

Вам бажаю друзів берегти,
Ніколи їх не зраджувати,
Допомагати, любити та вірити,
Любити та розуміти!

****

З Днем друзів всіх вітаю!
Міцно, міцно обіймаю,
Дякую всім кажу,
Тому що вас я люблю!

Я бажаю вам це свято
Зустріти весело та дружно.
Сміху, радості та щастя
І великої міцної дружби!

Другу

Вітаю з Днем друзів і хочу побажати завжди мати підтримку близького друга, ніколи не втрачати друзів ні в часі, ні у сварках, ні в образах. Нехай дружба завжди буде в ціні, бажаю вміти бути самому хорошим другом і мати в житті вірних чудових друзів.

Подрузі

Вітаю з Днем друзів! Бажаю, щоб у потрібну хвилину друзі завжди були поруч, щоб ці люди ділили з тобою миті радості та перемог, моменти прикрощів і розчарувань. І нехай у твоєму житті дружба буде міцною, вірною і справжньою. Люби друзів і нехай вони будуть твоїм натхненням!

Друзям

Сьогодні чудове свято – День друзів! І я хочу привітати з ним вас, мої хороші! Спасибі, що ви зі мною, завжди на зв’язку і в потрібну хвилину поруч. Бажаю вам безхмарного настрою, радості та щастя на всі часи. Великих успіхів, подвигів і досягнень. Нехай все в житті складається неймовірно чудово!

****
Вітаю з Днем друзів і хочу побажати, щоб у твоєму житті завжди поруч були ті самі люди, яких сміливо можна назвати друзями, які разом з тобою поділяють радість і перемогу, яку не відвернуться від тебе у хвилини тяжкості та життєвих негараздів, які підбадьорять тебе, якщо стане раптом нудно, які додадуть впевненості в собі, якщо у тебе виникнуть сумніви і які завжди будуть з тобою на одній хвилі. Бажаю міцної дружби та взаєморозуміння з близькими людьми.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...