У Гадячі відбулося ЗНО з історії України – коли чекати результати та що робити тим, хто не зміг взяти участь

Поділитися новиною

У п’ятницю, 4 червня 2021 року тестуванням з історії України продовжено проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році в Гадячі. Про це повідомили на сайті Гадяцької міськради.

У Гадячі працювало три пункти ЗНО на базі: Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 1 імені Олени Пчілки, Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ст. № 3 імені Івана Виговського, Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 4 імені Лесі Українки.

Участь в тестуванні з історії України взяли 451 випускник закладів освіти Гадяцької, Лохвицької, Заводської, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської та Сенчанської територіальних громад і випускники минулих років. Роботу пунктів тестування забезпечили 107 педагогічних працівників, медичні працівники, працівники Національної поліції та служби охорони, уповноважені особи УЦОЯО.

На пунктах тестування було дотримано всіх протиепідемічних заходів, визначених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 21.05.2020 № 24.

Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи, дорівнює 94 балам.

За вибором випускника результат виконання завдань №1–30 («Історія України ХХ – початку ХХІ століття») сертифікаційної роботи може бути зарахований як державна підсумкова атестація з історії України.

З метою інформування учасників зовнішнього незалежного оцінювання, 7 червня будуть опубліковані правильні відповіді на завдання тесту. Установлення порога «склав/не склав» та визначення результатів ЗНО з історії України відбудеться 24 червня.

Розміщення результатів тестування з історії України на інформаційних сторінках учасників ЗНО відбудеться 25 червня.

Після цього заклади освіти отримають результати державної підсумкової атестації для учнів, які виявили бажання складати ДПА у 2021 році.

Учасники тестування, які не змогли взяти участь у зовнішньому оцінюванні через об’єктивні причини та бажають взяти участь у додатковій сесії ЗНО, можуть до 10 червня подати до Харківського РЦОЯО документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву.

Додаткова сесія тестування з історії України відбудеться 12 липня.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...