Сьогодні – День журналіста

Поділитися новиною

День журналіста щороку відзначається в Україні 6 червня – в день прийняття Спілки журналістів України в 1992 році до Міжнародної федерації журналістів.

День журналіста – це не тільки професійне свято працівників засобів масової інформації. Це свято загальнонародне, тому що важко уявити сучасне суспільство без інформації, без засобів її передачі, без професійного погляду на події та факти нашого життя.

В Україні протягом останніх років утверджуються нові європейські стандарти журналістики, цивілізований медіа-простір, в якому представлене було б розмаїття ідей і думок. Вітчизняні ЗМІ поступово позбуваються заангажованості й політичної обмеженості. Утім, ще є над чим працювати і журналістам, і читачам, і суспільству в цілому.

Іменинники: Григорій, Олена, Оксана, Микита, Семен.

26-й місячний день. Місяць у знаку Телець. Складний, критичний день. Постарайтеся утриматися від будь-якої активної діяльності абсолютно у всіх областях. Краще зберегти життєві сили, ніж розтратити їх на порожню балаканину.

Присвятіть себе стриманості. Забудьте про непотрібні контакти і подивіться на життя тверезим поглядом.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії України, найхолоднішим цей день у Києві був у 1933 році: +2,9°; а найтеплішим у 1921-му: +32,0°.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...