Кому із знаків зодіаку сьогодні пощастить?

Поділитися новиною

Сьогодні у Овнів, Дів і Скорпіонів буде сприятливий період для будь-яких справ. Про те, що чекає представників цих знаків зодіаку в п’ятницю, 28 травня.

Овен

Овнів чекає успішний день. У п’ятницю перед представниками знаку відкриються цікаві перспективи і нові можливості в справах. Крім того, в цей період з’явиться шанс відновити старі зв’язки і раніше загублені корисні контакти. Зірки запевняють, що справ буде багато, але Овни легко впораються з ними та отримають потрібний результат.

Діва

Зірки запевняють, що цілеспрямованість і позитивний настрій додадуть Дівам чарівності, до якої ніхто не залишиться байдужим. Також цей день принесе нові зустрічі та знайомства. Не виключено навіть початок романтичних відносин. Після обіду можна відправитися на шопінг. Речі, куплені в цей день, прослужать довго.

Скорпіон

Скорпіонів чекає цікавий день. Зірки запевняють, що в п’ятницю слід покладатися на інтуїцію, вона підкаже правильне рішення. У другій половині дня сприятливий збіг обставин дозволить зробити вдалі покупки, укласти вигідні угоди. Також цей час буде пов’язано з отриманням важливої ​​інформації і корисними зустрічами.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...