Зірки обіцяють труднощі трьом знакам зодіаку сьогодні

Поділитися новиною

Сьогодні несприятливий період буде у Близнюків, Стрільців і Козерогів, тоді як у вівторок з перешкодами в справах стикалися Раки, Терези і Скорпіони. Про те, що чекає представників цих трьох знаків зодіаку в середу, 26 травня, розкажуть Українські Новини.

Близнюки

Зірки запевняють, що в середу на настрій і вчинки Близнюків будуть впливати події попереднього дня. Також в середу невірна і поспішна оцінка того, що відбувається стане приводом для непорозумінь і сварок з оточенням, тому важливо бути обережнішим у вчинках і висловлюваннях. Другу половину дня краще провести в спокійній обстановці.

Стрілець

Стрільців чекає суперечливий день. Зірки запевняють, що події протягом всієї середи будуть розвиватися не завжди вдало, зокрема, ймовірні сварки на ґрунті нерозуміння. У другій половині дня ситуація трохи покращиться. В цей час займіться собою або проведіть час в компанії близьких і друзів.

Козеріг

Це буде неоднозначний день. Зірки запевняють, що у Козерогів в середу можуть виникати суперечки в спілкуванні, а непередбачені обставини зіпсують плани. У цей період важливо тримати відбувається під контролем, не дозволяючи обставинам брати верх. Вечір варто провести на самоті.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...