Який сьогодні день, прикмети, традиції; кому сьогодні пощастить

Поділитися новиною

22 травня  —  Міжнародний день біологічного різноманіття, Всесвітній день готів, Всесвітній день інтер’єру і День дизайнера інтер’єрів. Напередодні “Всесвітнього дня інтер’єру” влаштовуються виставки, присвячені інтер’єру. День весняного Миколая.

Іменини сьогодні святкують: Йосип, Микола, Димитрій, Василь, Еміль, Олена, Юлія, Роман, Ян.

Прикмети:
На наступний день після Миколи йде дощ – літо буде дощовим і холодним.
Жаби почали квакати – буде багатий урожай вівса.
Вільха зацвіла – пора сіяти гречку.
Що не можна робити в цей день
Не можна їсти м’ясо, особливо конину.
Не можна передавати ткацькі інструменти, бо можна залишитися без худоби і без м’яса.
Також не можна відмовляти в проханнях, особливо бідним, убогим і голодним.

Кому пощастить у цей час?

Рак
Раки віч-на-віч зіткнуться зі своїм давнім минулим, яке може набути будь-якого вигляду — як людини, з якою представники знака колись не найкращим чином розірвали стосунки, так і ситуації, що повторюється час від часу. Однак ці дні будуть відрізнятися від інших, схожих на них, тим, що Ракам нарешті вдасться зрозуміти, в чому причина нерозв’язності цих взаємин і обставин, і вийти з них з перемогою. Цікаво, що від цього моменту все в житті представників знака налагодиться і вони зможуть сказати, що вони ступили на білу його смугу.

Лев
У Левів зустріч із людиною, яку вони колись кохали, набуде абсолютно несподіваних рис. Так, якщо іншим побачення з минулим принесе роздуми і роботу над помилками, то представники знака отримають рідкісний шанс почати життя — точніше, взаємини — з чистого аркуша. Як відомо, не можна увійти двічі в одну й ту ж річку, але Леви спробують порушити це правило, і, швидше за все, їм це вдасться. Роман із колишнім коханим — однокурсником і навіть однокласником — буде розвиватися за висхідною і, цілком можливо, завершиться офіційним шлюбом.

Діва
Дівам позбутися вантажу минулого, який каменем тисне на душу і плечі, допоможе реконструкція ситуації, яка енний час тому завела їх, як їм здається, в глухий кут. Зрозуміло, самі вони ще довго розбиралися б зі збігом цих обставин, але зірки захочуть допомогти їм розв’язати це питання, відтворивши умови, з яких вони колись не змогли вийти гідно. Однак відтоді  Діви дуже змінилися — вони вже не пасують перед факторами, які раніше виводили їх з душевної рівноваги і заважали ухвалювати  правильні рішення, тепер їм вдасться врегулювати їх раз і назавжди.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...