У “Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей” в Гадячі 26 вихованців

Поділитися новиною

Заступник голови Полтавської ОДА Катерина Рижиченко 18 травня відвідала КЗ «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» у Гадячі, який почав роботу з 1 травня на базі колишнього дитячого будинку. Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбук .

“Нині тут перебувають 26 дітей. У центрі – три групи. Оглянула умови проживання вихованців, матеріально-технічну базу. Поговорила з вихователями, психологом, кухарями й медичним працівником.  

У центрі перебувають діти, які опинилися в складних життєвих обставинах. Психологічна служба пройшла спеціальні навчання по роботі з дітьми, які мають психологічні травми й проходять посттравматичний період. Педагогічний персонал готовий до нових викликів і роботи саме з такими вихованцями.

Фото із сторінки К.Рижиченко у Фейсбук.

Особисто поспілкувалася з дітьми. Вони задоволені ставленням до них та умовами проживання. Просторі, сучасно умебльовані кімнати, ігрові та облаштоване подвір’я для прогулянок.  Одне побажання, яке висловили всі дітлахи, – жити в родині. Повернутися до біологічних батьків чи в прийомну сім’ю. Ніхто не хоче жити в інтернатному закладі.”

“БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...