Мережі АЗС України масово припиняють продаж преміального пального через рішення Уряду

Поділитися новиною

Мережі автозаправних комплексів WOG, ОККО, Socar і KLO припинять продаж преміального пального через запровадження тимчасового державного регулювання цін на пальне.

Про це інформують пресслужби компаній.

“У зв’язку з введенням державного регулювання цін на паливо на АЗК ОККО тимчасово припинена реалізація PULLS 95 і PULLS Diesel. Це пов’язано з тим, що продаж палива цих марок за ціною, встановленою Кабінетом міністрів на травень, є збитковою для мережі”, — йдеться в повідомленні ОККО.

Мережа АЗС Socar призупиняє реалізацію преміального пального — NANO 95, Diesel Nano Extro, а також нарахування додаткових знижок для своїх клієнтів до отримання додаткових роз’яснень регулятора.

“У зв’язку з оприлюдненням постанови Кабміну, яке передбачає введення тимчасового державного регулювання цін на паливо, ми змушені припинити реалізацію преміального палива 95 Mustang і ДТ + Mustang”, — йдеться в повідомленні WOG.

Мережа АЗС KLO призупиняє продаж пального VENTUS 95 та VENTUS Diesel і також змінює систему знижок. Відтепер максимальна знижка становитиме -5 грн/л.

Мережа АЗК UPG через рішення уряду теж скоригувала вартість пального. Компанія не зупиняє реалізацію жодного з видів пального, лише знижує вартість преміального upg100.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...