ГОЛОВНІ НОВИНИ ЗА ТИЖДЕНЬ, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОПУСТИТИ

Поділитися новиною

З ЛИПНЯ ТАРИФ НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ ПІДВИЩИТЬСЯ ВДВІЧІ

В Україні з 1 липня введуть ймовірно підвищать тарифи на електроенергію, після чого її вартість в середньому може збільшитися вдвічі. В середньому вартість електроенергії в середньому буде на рівні 3 грн.

У ГАДЯЧІ 5 ПІДПРИЄМСТВ ПОГАСИЛИ ЗАБОРГОВАНІСТЬ ПО ЗАРОБІТНІЙ ПЛАТІ, МАЙЖЕ 18 МЛН.ГРН

З початку року заборгованість із заробітної плати погасили на 10 підприємствах Полтавщини. Станом на 1 квітня борг складав понад 105 млн грн. 5 підприємств знаходяться на території Гадяча і їх загальний борг був майже 18 млн грн.

19 ТРАВНЯ О 14 ГОДИНІ ВІДБУДЕТЬСЯ СЕСІЯ ГАДЯЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ. ДИВІТЬСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ НА СТОРІНЦІ БАЗАР МЕДІА У ФЕЙСБУК

Серед ключових питань:

– виконання бюджету за перший квартал 2021 року;

-проведення капітальних ремонтів спільного майна у багатоквартирних будинках. Пряму трансляцію сесії дивиться на нашій сторінці у Фейсбук.

ЦНАП НАДАВАТИМЕ 145 ПОСЛУГ. ГРАФІК РОБОТИ: ПН-ПТ З 8:00 ПО 17:00

У Краснолуцькій громаді відкрили центр надання адміністративних послуг, який створено завдяки співпраці українських та швецьких партнерів. Реконструювали приміщення холу в сільському будинку культури за кошти місцевого бюджету, близько 200 тисяч гривень. На умовах співфінансування закупили оргтехніку, меблі – витратили близько 260 тисяч гривень.

ВІДРЕМОНТУВАЛИ РЕНТГЕН АПАРАТ

Адміністрація Гадяцької міської лікарні повідомила, що рентгенівський апарат, в поліклінічному відділенні, відремонтували, що дозволить проводити повні обстеження, в тому числі деформуючі артрози та остеохондрози.

БЕЗОПЛАТНІ ДІАГНОСТИЧНІ ПРОЦЕДУРИ БУДУТЬ ПРОВОДИТИСЯ ЛИШЕ ЗА НАЯВНОСТІ ЕЛЕКТРОННОГО НАПРАВЛЕННЯ

З 14 травня, у Гадяцькій міській центральній лікарні, безоплатні діагностичні процедури будуть проводитися лише за наявності електронного направлення. Зокрема, флюрографія,  рентгенографія, комп’ютерна томографія, функціональна діагностика і лабораторні дослідження. Нагадуємо, електронне направлення можна отримати як у свого сімейного лікаря, так і лікуючого.

У ПСЕЛ ВСЕЛИЛИ БЛИЗЬКО 100 МАЛЬКІВ ЗОЛОТИСТОГО КАРАСЯ

Богдан Жуківець з сім’єю долучилися до зариблення Псла. У річку вселили близько 100 осіб молодняка золотистого карася.

ДЕНЬ ВИШИВАНКИ В УКРАЇНІ

20 травня Україна відзначає День вишиванки. Це ювілейна дата – 15 років з дня його заснування. Обов’язково долучайтесь до святкування.

“БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...