Звернення

gadjach
Поділитися новиною

До в. о. Президента України,Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України

Ми, депутати Гадяцької районної ради та всі небайдужі жителі міста і району, засуджуємо незаконне вторгнення до Криму, дестабілізацію ситуації та розпалення штучних конфліктів у південно-східних регіонах України. Одностайно підтримуємо рішення Верховної Ради України про часткову мобілізацію та про збільшення фінансової підтримки Збройних Сил України з метою якнайшвидшого приведення їх у повну бойову готовність.

Звертаємося з вимогою: вжити всі необхідні та можливі заходи для мирного врегулювання ситуації в Україні виключно дипломатичними шляхами; заручитись підтримкою світової спільноти, максимально включити демократичні важелі впливу на агресора. Забезпечити конституційний лад на території держави, не допустити насильницьких дій, провокацій, сепаратистських акцій з будь-якого боку. Не допустити розколу України та порушення територіальної цілісності. Забезпечити захист стратегічних об’єктів. Жоден випадок екстремізму не повинен залишитись безкарним.

Підтримуємо курс України на Євроінтеграцію та побудову партнерських відносин з усіма державами – нашими сусідами. Вважаємо за необхідне пришвидшити прийняття рішень щодо децентралізації влади, розширення повноважень органів місцевого самоврядування за рахунок скорочення повноважень місцевих державних адміністрацій. У цей важкий час не допустити скорочення соціальних програм, а знайти необхідні кошти для їх виконання за рахунок зменшення витрат на державне управління та обмеження фінансування державних програм.

Наша держава опинилася на загрозливій межі між миром і братовбивчою війною. У противагу агресивним проявам Україні необхідно протиставити ідеальний правопорядок та дотримання європейських демократичних цінностей.

З вірою в Бога, надією на розум закликаємо всіх до єднання в ім’я соборності і непорушності кордонів України!


 До жителів Гадяцького району, міського та сільських голів, керівників підприємств, установ, партійних, громадських організацій та релігійних конфесій

17 березня 2014 року Верховна Рада України затвердила Указ в. о. Президента України Олександра Турчинова «Про оголошення часткової мобілізації».

На даний момент на території району відбуваються навчання за участю військових підрозділів Збройних Сил України.

Закликаємо населення району зберігати витримку та спокій.

Просимо забезпечити виконання мобілізаційних планів та знайти можливість надання необхідної матеріально-технічної допомоги військовим частинам, які дислокуються на території району.

Гадяцький район – один із найкращих на Полтавщині. У цей непростий для нашої держави час, незважаючи на партійну приналежність, національність, мову та віросповідання, ми повинні показати приклад єдності, згуртованості, толерантності заради збереження миру і непорушності кордонів нашої Батьківщини.


 Депутатів Гадяцької районної ради

Шановні керівники сільськогосподарських, фермерських господарств усіх форм власності!

У зв’язку з напруженою суспільно-політичною ситуацією в Україні на території Гадяцького району відбуваються навчання за участю військових підрозділів Збройних Сил України.

Просимо вас знайти можливість перерахувати частину коштів, в рахунок соціальних угод, для підтримки та матеріально-технічного забезпечення нормальної життєдіяльності наших воїнів.

Кошти просимо перераховувати на рахунок місцевої Асоціації органів місцевого самоврядування «Гадяччина».

Прийнято на двадцять восьмій сесії Гадяцької районної ради шостого скликання 19 березня 2014 року.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...